Scandalul legat de Andrei Baștovoi, fostul vicepreședinte al companiei lui Anatol Stati, „ASCOM Group”, este în topul celor mai citite știri pe portalul Jurnal.md. Accesaţi şi urmăriţi ştirea acolo.

Ştirea „Baștovoi, bănuit că a furat de la Stati peste 185 de mii USD” a fost vizualizată de aproape 20 de mii de vizitatori într-o zi. Pe locul doi în topul Jurnal.md este știrea în exclusivitate „Olia Tira se mărită!”. Cu peste 16 mii de vizualizări, informaţia a fost preluată de mai multe instituții mass-media. Populară este şi ştirea despre concediul președintelui Parlamentului. „Marian Lupu, în vacanță pe malul Mării Adriatice” a fost vizualizată de peste 15 mii de ori.

14 mii de vizualizări a acumulat ştirea despre bărbatul care a decedat ieri, după ce a fost lovit de un microbuz, în centrul capitalei și fetița lui, care se află acum în stare gravă la spital. Subiectul a stârnit cele mai multe comentarii. Un număr mare de vizualizări a acumulat şi ştirea: „Filat, din nou primul în topul influenței politice”, citită de peste 12 mii de vizitatori ai portal

Link la aceasta pagina:
http://www.jurnaltv.com/276459/

Link la jurnaltv.md:
http://www.jurnaltv.md/ro/news/cele-mai-citite-pe-www-jurnal-md-276459/

Anunțuri