50 de români/țigani, foști angajați ai Ascom, amenință că-l vor împușca pe Stati pentru neplata salariilor. De răfuială nu vor scăpa nici alți membri ai administrației Ascom, se spune în mesaj.

Într-un comentariu făcut la unul din articolele postate pe blogul ”Dreptate pentru Baștovoi” un fost angajat al Ascom Group, nemulțumit că nu și-a primit banii pentru munca în Sudan, amenință că va veni la Chișinău însoțit de ”o brigadă de 50 de români/țigani” ca să împuște administrația Ascom.

Data limită pînă la care angajații din România mai tolerează amînarea plății salariilor este de 16-17 august cînd administrația Ascom ar fi promis achitarea datoriilor.

Blogul ”Dreptate pentru Baștovoi” se delimitează de amenințările parvenite din partea angajaților din România. Amenințarea cu moartea și șantajul constituie o infracțiune și se pedepsește conform legii.

Mai jos oferim conținutul integral al mesajului, fără redactări:

Suntem din ROMANIA si vrem sa ne recuperam banii munciti in SUDAN aveti sa ne dati mi de dolari munciti ! Ne-ati amanat mereu spunand ca ni dati ori pe 15 ori pe 30 au trecut atatea luni si nu am primit nimic. Chiar v-ati batut joc de noi dar nu se poate asa ceva. Daca pe 16-17 AUGUST 2011 asa cum ne-ati promis nu primim toti banii care ni se cuvin pe dreptate ne juram pe copii nostrii ca venim peste voi si va impuscam chiar daca o sa intram la inchisoare! Nu se mai poate traii in asa fel… Facem o brigada de 50 de romani/tigani si venim si va atacam familile la toti (director,secretar,inginer,etc) Este prima si ultima amenintare facuta de noi cei din Romania. AM MUNCIT PENTRU VOI VREM SA PRIMIM CEEA CE NI SE CUVINE !!!
MULTUMESC

Anunțuri